Modalități de plată a taxelor și impozitelor locale în Sectorul 5: Bonificație de 10% pentru impozitele achitate integral până la 31 martie

1/4/2018 1:59:18 PM

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, persoane fizice sau juridice, Direcția Impozite și Taxe Locale Sector 5 pune la dispoziția acestora mai multe modalități de plată a taxelor și impozitelor aferente anului 2018.

Astfel, persoanele fizice din Sectorul 5 își pot achita sumele datorate la bugetul local atât prin ordin de plată bancar, numerar în cadrul oricărei unități CEC sau Oficiu Poștal din Municipiul București, cu cardul în sediile DITL Sector 5 din Piața Mihail Sebastian nr.23, Strada Mihail Kogălniceanu nr. 8 și strada Națiunile Unite nr. 3-5 sau accesând platforma www.ghiseul.ro, prin serviciul Westaco disponibil în benzinăriile OMV și PETROM din toată țara, ori prin mandat poștal, la orice Oficiu Poștal din România.

De asemenea, persoanele juridice din Sectorul 5 își pot achita impozitele și taxele locale fie prin ordin de plată bancar, numerar la orice unitate CEC ori Oficiu Poștal din Municipiul București, cu cardul în sediile DITL Sector 5 mai sus menționate sau prin mandat poștal la orice Oficiu Poștal din România.

Pentru încasările în numerar, cetățenii Sectorului 5 au la dispoziție sediul central din Piața Mihail Sebastian nr. 23, care va funcționa după următorul program de lucru: luni, marți, joi, vineri, între orele 8:30-15:30 și miercuri, între orele 8:30-17:30.

Contribuabilii care vor alege modalitatea de plată prin POS vor avea la dispoziție sediile DITL Sector 5 situate în Piața Mihail Sebastian nr. 23, Str. Mihail Kogălniceanu nr. 8 și Str. Națiunile Unite nr. 3-5, unde plățile se pot face după următorul program de lucru: luni, marți, joi, vineri, între orele 8:30-16:30 și miercuri, între orele 8:30-18:30.

            Reamintim că, în cazul taxelor și impozitelor achitate integral până la data de 31 martie, contribuabilii beneficiază de o bonificație în cuantum de 10% a sumelor datorate către bugetul local aferente anului 2018.