Cu sustinerea primarul sectorului 5, Daniel Florea, Falemi organizeaza competitii gratuite pentru copiii pasionati de fotbal, handbal si baschet

4/26/2018 9:40:12 AM

Retras din fotbal, Nana Flemi organizeaza turnee sportive pentru copiii pasionati de fotbal, handbal si baschet. Intr-un interviu acordat pentru libertatea.ro, fostul fotbalist a spus ca nu percepe niciun onorariu pentru participarea la evenimentul lui.

 „A fost visul meu să pot să fac o competiţie care să-i aducă pe copii, pe artişti, împreună. Visul meu este să creez un loc în care oamenii să se simtă bine. Cei care fac sport să facă sport, artiştii să performeze şi să vină să-şi etaleze talentele în faţa comunităţii. Acum mă adresez şi copiilor şi mă bucur că am găsit susţinere la primarul sectorului 5, la Daniel Florea, care m-a ajutat imediat ce i-am zis că vreau să fac o competiţie pentru elevi, pentru şcolari: handbal, baschet şi fotbal. N-am vrut doar fotbal pentru că uite, eu în liceu am jucat foarte mult baschet, am prieteni în baschet, în handbal şi am zis că sunt copii cărora unora le place fotbalul, unora le place baschetul sau handbalul. Pentru mine este important ca ei să facă sport”.

Citește mai mult