Atmosfera magica a sarbatorilor în Parcul Sebastian

1/6/2020 11:09:42 AM

 

„Poveste de Crăciun”, un eveniment dedicat tuturor copiilor din Sectorul 5

 

    Lumină, culoare și multă veselie în Parcul Sebastian, la inaugurarea celei de-a treia ediții a evenimentului „Poveste de Crăciun”, organizat anual de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, pentru a celebra apropierea sărbătorilor de iarnă.

    Startul manifestării a fost dat de Primarul Daniel Florea care, alături de toți copiii care au fost prezenți în parc, a aprins iluminatul festiv de sărbători.

    Întreaga suprafață a Parcului Sebastian a fost decorată cu rețele luminoase și figurine ce reproduc spiriduși, reni, fulgi de nea, oameni de zăpadă, atracția fiind reprezentată de zona Rotondei, unde a fost realizată o cupolă luminoasă formată din zeci de mii de beculețe.

    Pe scena special amplasată au evoluat grupuri de copii talentați din Sectorul 5, spectacolul artistic fiind întregit de recitaluri muzicale ale unor artiști îndrăgiți și de coruri de colindători.

    Căsuța lui Moș Crăciun, devenită încă de la inaugurare neîncăpătoare, a găzduit zilnic întâlniri emoționante dintre Moș și cei mici, care, după ce au spus poeziile pe care le-au pregătit, au primit în dar dulciuri și jucării.