Atmosfera magică a sărbătorilor în Parcul Sebastian

12/10/2018 9:32:40 AM

   ,,Poveste de Crăciun”, eveniment dedicat tuturor copiilor din Sectorul 5, și-a deschis porțile în cea de-a treia ediție 

 Explozie de lumină, culoare și multă veselie în Parcul Sebastian, la inaugurarea celei de-a treia ediții a evenimentului „Poveste de Crăciun”, organizat anual de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, pentru a celebra apropierea sărbătorilor de iarnă.

Startul manifestării a fost dat de Primarul Daniel Florea care, alături de toți copiii care au fost prezenți în parc în seara de Moș Nicolae, a aprins iluminatul festiv.

Aleile găzduiesc Căsuța lui Moș Crăciun, sania Moșului în mărime naturală, o iesle care amintește de cea  în care s-a născut Pruncul Isus, fiind amplasate și statuete de dimensiuni mici reprezentându-i pe cei 3 magi de la Răsărit.

De altfel, întreaga suprafață a Parcului Sebastian a fost decorată cu rețele luminoase și figurine ce reproduc spiriduși, reni, fulgi de nea, oameni de zăpadă, atracția fiind reprezentată de zona Rotondei, unde a fost realizată o cupolă luminoasă formată din zeci de mii de beculețe, sub care a fost amplasat un Moș Crăciun de mari dimenisiuni.

Până pe 16 decembrie a.c., începând pe scena special amplasată vor evolua grupuri de copii talentați din Sectorul 5, spectacolul artistic fiind întregit de recitaluri muzicale ale unor artiști îndrăgiți și de coruri de colindători.

Căsuța lui Moș Crăciun, devenită încă de la inaugurare neîncăpătoare, va găzdui zilnic întâlniri emoționante dintre Moș și cei mici, care, după ce vor spune poeziile pe care le-au pregătit, vor primi în dar dulciuri și jucării.

Așadar, locuitorii Sectorului 5, dar și alți bucureșteni care doresc să petreacă momente magice într-o atmosferă feerică sunt așteptați, cu mic, cu mare, în Parcul Sebastian, să celebrăm împreună Sărbătorile de Iarnă, în marea familie a Sectorului 5!