A treia ediție a Nunții de Aur în Sectorul 5 Bucuresti

6/27/2018 1:42:37 PM

Marți, 26 iunie 2018, în atmosfera festivă oferită de Crystal Palace Ballroom, 108 cupluri din Sectorul 5 au aniversat împlinirea a 50 de ani de căsătorie.

Organizată de Primarul Daniel Florea, ca semn de respect pentru cei care au știut să mențină vie peste o jumătate de veac flacăra iubirii lor, manifestarea se află la cea de-a treia ediție și a devenit deja tradiție în Sectorul 5.

În acordurile melodiilor din repertoriul unor soliști de folclor cunoscuți și iubiți de public, precum Petrică Mîțu Stoian și Maria Dragomiroiu, toți cei prezenți au rememorat momentele deosebite de la oficierea căsătoriei lor și au tăiat împreună tortul aniversar.

„Vă mulțumesc pentru că ați dat curs invitației noastre, sunteți reprezentanți de seamă ai comunității locale a Sectorului 5 și constituiți pentru noi un exemplu.  În perioada imediat următoare vom inaugura și un Club al Seniorilor, în cadrul căruia vă veți putea întâlni frecvent și desfășura activități de socializare. Sunt multe alte proiecte pe care le gândim în sprijinul dumneavoastră și vă dorim alături, fiindcă avem nevoie de experiența și implicarea pe care le-ați dovedit întotdeauna, ori de câte ori v-am solicitat sfatul”. (Daniel Florea, Primarul Sectorului 5). 

Precizăm că, din anul 2016 și până în prezent,  948 de cupluri au beneficiat de stimulentul de 1.000 de lei, acordat prin HCLS5 nr. 61/26.09. 2013, fiind invitate – speciale ale Primarului Daniel Florea la evenimentul „Nunta de Aur”.