"În întâmpinarea Primăverii”, spectacol artistic și caritabil, în sprijinul copiilor defavorizați din Sectorul 5

2/27/2017 8:48:08 AM

 

     Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret ”Ștefan Iordache” al Sectorului 5 a organizat sâmbătă, 25 februarie 2017, între orele 12.00 – 18.00 evenimentul social – cultural ”În întâmpinarea Primăverii”, dedicat tuturor celor care poartă întotdeauna în suflet acest anotimp.

     Găzduită de unul dintre marile centre comerciale ale Sectorului 5, manifestarea a reprezentat un concept de suflet care a reușit să retrezească, odată cu renașterea naturii, empatia față de semeni și de problemele cu care, din nefericire, unii dintre aceștia se confruntă.

     Expoziția de mărțișoare la care au participat copiii de la școlile gimnaziale nr. 126, 127, 135, 280, ”George Călinescu”, ”Mircea Sântimbreanu” și ”Principesa Margareta” a adus în atenție o adevărată demonstrație de creativitate și o explozie de energie și gând bun.

     Iar spectacolul artistic oferit de micuții talentați reuniți în cadrul trupei ”Dance World” a animat atmosfera și au trezit bucurie în inimile tuturor celor prezenți.

     Donând cu sufletul, toți cei care au achiziționat daruri de primăvară din cadrul expoziției au contribuit la sprijinirea dezvoltării copiilor din Sectorul 5 care provin din medii sociale defavorizate.